onsdag den 11. juni 2008

Sejlads i Stillehavet

Kære læsere,
Hermed begynder mit bloggerliv. Denne blog er blevet oprettet, så I kan følge med i min færd i Stillehavet i sommeren 2008. Her opgiver jeg i to måneder forsker- og studielivet for sammen med min veninde Jane at sejle med Hanne og Bo på skibet Njord http://www.njordomsejling.dk/. Vi får status som gaster og skal således hjælpe til med de daglige pligter på skibet. Billedet er fra mit laboratorie på SDU.

Vores sejlads varer fra d. 26/6-2008 til 26/8-2008.

Vores rute bliver - med forbehold for ændringer:

Vanuatu - et ørige mellem Fiji og Australien
Salomon øerne - nord for Vanuatu
Louisiaderne - en lille øgruppe sydøst for Papua New Guinea
Darwin, Au - afmønstring, vi flyver over Sydney hjem.

Nu, da jeg er den glade ejer af et Canon EOS 350D med diverse ekstraudstyr vil jeg prøve at lægge billeder ud fra turen, så I kan følge lidt med. I skal også være velkomne til at kommentere mine indlæg.

Da vi kun har satellit-internet på båden, har jeg desværre ikke de bedste muligheder for at svare på mails og opdatere bloggen derfra. Det skal gøres fra land. Presserende mails kan sendes til skibets mailadresse ou8458@sailmail.com. Kun små emails kan komme igennem, så jeg kan ikke modtage billeder, vedhæftninger og heller ikke alt hvad der følger med reply-funktionen.

Efter en tur på apoteket er jeg begyndt på mine malariapiller Lariam, for at sikre mig at jeg ikke får grimme bivirkninger. Også søsygepillerne er i hus.

I går blev jeg endelig klar til at tage af sted, idet det vigtigste tøjkøb blev klaret. Jeg er nu den glade ejer af en farvestrålende bikini.

Efter disse praktiske detaljer, vil jeg opfordre jer til at følge med på min færd med Njord. Alle har vel brug for et lille pust af eventyr?